WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN!

Bekijk hieronder een aantal reviews over ons bedrijf!

Awesome Image

Betere service bestaat niet

Wij hebben als bedrijf ervaring met diverse koeriers, maar Koeriertje.nl steekt er met kop en schouders boven uit wat betreft service. Echt een dikke duim voor jullie!

Awesome Image

Kwaliteit

De spullen worden op een vakkundige manier vervoerd door de medewerkers die ook erg aardig waren en behulpzaam. Echt een bedrijf met oog voor kwaliteit.

Awesome Image

Aanrader

Wij raden het iedereen aan. Ga niet zelf leuren met je spullen. Je zult zien dat er iets gebeurd of dat het beschadigd. Laat het over aan de vakmannen van Koeriertje.nl

Awesome Image

Super service

Aardige medewerker. Voelde me echt koning en zo hoort dat natuurlijk ook. De klant is koning. Echt een super service en zonder al te veel omwegen. Gewoon rechtstreeks contact met de vervoerder en meteen geregeld.

Awesome Image

Gemak dient de mens

Ik vind het echt ideaal, dit soort transport. Je eigen auto is er niet voor gemaakt en zij hebben de juiste auto’s voor iedere klus. Korte communicatielijnen waardoor alles perfect geregeld is. Echt  gemakkelijk.

Awesome Image

Direct geregeld

Ik heb vóór 10.00 uur gebeld, had direct contact met de vervoerder en alles is diezelfde dag nog bezorgd. Echt super geregeld.

Awesome Image

Waarom zelf gaan sjouwen?

Voor het bedrag dat ik kwijt was kon ik onmogelijk zelf gereden hebben. Dat zou ik zelf al aan benzine kwijt zijn geweest! Ideaal deze service. Ik raad het iedereen aan. Je hoeft zelf niet te sjouwen en moeilijk te doen….

Awesome Image

Zeer tevreden

Mijn spullen die ik heb meegegeven zijn in goede staat aangekomen bij mijn klant. Ik heb wel eens anders meegemaakt bij een ander bedrijf. Daar hadden ze een kast voor me vervoerd zonder er bescherming om te doen. Bij Koeriertje.nl werd er netjes een pakdeken gebruikt om beschadiging te voorkomen. Super!

Awesome Image

Top bedrijf!

Ik heb ’s morgens vóór 10.00 uur gebeld en inderdaad kreeg ik bericht van mijn klant dat het pakket nog diezelfde dag bezorgd was. Echt een super service voor een redelijke prijs!

Awesome Image

Zeer tevreden

Een goede service en bijzonder vriendelijke medewerkers. Ik had mijn pakketje meegegeven op een vaste route. Het had geen haast verder en ik was dan goedkoper uit en hoefde zelf niet te rijden. Mijn vriendin had het toch dezelfde dag al in huis en was erg tevreden. Echt een aanrader, ook voor particulieren.

Koeriertje.nl ©2018 Alle rechten voorbehouden

J.Ottenheijm Webdesign