Koerier Veghel

Wij vervoeren niet alleen goederen voor bedrijven, maar ook voor particulieren, dus zoekt u een koerier Veghel, bel ons dan voor vrijblijvende informatie en een scherpe prijsopgave. Ons wagenpark bestaat uit tal van verschillende soorten en maten auto’s. Voor ieder type transport is er wel een wagen beschikbaar. Van kleine pakketten tot een aantal pallets met grotere goederen, wij hebben de juiste oplossing om uw spullen op tijd en onbeschadigd op hun bestemming te krijgen.

Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op.

koerier veghel

Awesome Image

Kostenbesparing

Wij kunnen kosten voor u besparen wanneer uw pakket mee kan met een wagen die een vaste route rijdt. Ligt uw bezorgadres op deze route, dan kan uw pakket voor een gunstige prijs mee. Is het noodzakelijk dat uw pakket snel bezorgd wordt, dan gaan wij direct voor u alleen op weg om te zorgen dat uw pakket er tijdig is. Tijdig en met één van onze wagens die het meest geschikt is voor uw zending. Wij beschikken over o.a. luxe stationwagens, bakwagens, bussen, caddy’s, vier wagens voor grotere zendingen en een BE-trekker voor lengtes tot 8,5 meter. Koerier Veghel heeft voor iedereen de juiste wagen.

BEZORGING DOOR KOERIERTJE.NL

Koerier Veghel levert uw goederen tijdig en snel af op de juiste bestemming. Zowel regionaal als nationaal gaan wij voor u op weg. Besteld u ’s morgens vóór 10.00 uur dan kunt u ervan op aan dat wij de spullen nog dezelfde dag bezorgen. Onder regionaal verstaan wij een afstand binnen een straal van 50 km rondom Helmond. Vanaf € 15,00 bezorgen wij reeds regionaal. Een aantal prijzen wat betreft gewichten staan hieronder genoemd.

Pakketten tot en met 30 kg, € 15,00 per adres tot een maximaal aantal van 5 stuks.
Pakketten boven 30 kg en pallets, € 25,00 per stuk tot een maximum van 15 stuks. Retourpakketten vanaf het leveradres € 10,00 tot een maximum van 5 stuks. Retour pallets vanaf het leveradres € 15,00 per pallet. Afwijkende maten en of tijden in overleg met koerier Veghel.

Koeriertje.nl ©2018 Alle rechten voorbehouden

J.Ottenheijm Webdesign