Koerier Eindhoven

Koeriertje.nl transportbemiddeling is het juiste koeriersbedrijf als u iemand zoekt voor koerier Eindhoven. Wij zorgen dat uw kostbare lading rechtstreeks aan de ontvanger bezorgd wordt en daardoor verliezen we geen kostbare tijd. Veel koeriers maken routes waardoor uw pakket eerst langs andere bestemmingen gaat en niet rechtstreeks naar uw klant. We hebben daarom een uitgebreid wagenpark en gemotiveerd, vriendelijk en representatief personeel. Wij passen onze service aan uw wensen aan. Er zijn natuurlijk ook vaste routes en is er geen haast met het bezorgen, dan kunnen wij uw pakket meenemen als het op de route ligt en u zo kosten besparen. Wij bezorgen vanaf € 15,00 in de regio. Onder de regio verstaan wij alle plaatsen binnen een straal van 50 km rond Helmond.

Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op.

koerier eindhoven

Awesome Image

Regionaal en nationaal

Koeriertje.nl levert zowel regionaal als over de grenzen van de straal van 50 km rondom Helmond. Bel ons voor informatie over prijzen en manieren van transporteren, zodat wij de voor u meest gunstige prijs kunnen berekenen voor koerier Eindhoven. U bent bij ons aan het juiste adres voor een snelle en vakkundige levering van uw goederen.

KOERIERTJE.NL ALTIJD OP TIJD

Al 25 jaar staat Koeriertje.nl als Koerier Eindhoven te boek als een constante, efficiënte en betrouwbare partner in vervoer en vervoersbemiddeling. Kenmerkend aan koerier Eindhoven is ons persoonlijke tintje. Wij hebben voor iedere zending de perfecte bestelwagen. Kleinere pakketten en pakketten met een flinke afmeting, wij zorgen dat uw zending met zorg behandeld wordt en heelhuids bij de klant aankomt. Ons team heeft de nodige knowhow en gaat verantwoord met uw spullen om. Meld u een zending aan vóór 10.00 uur dan wordt het dezelfde dag nog geleverd ! Pakketten tot en met 30 kg, € 15,00 per adres tot een maximaal aantal van 5 stuks.
Pakketten boven 30 kg en pallets, € 25,00 per stuk tot een maximum van 15 stuks. Retourpakketten vanaf het leveradres € 10,00 tot een maximum van 5 stuks. Retour pallets vanaf het leveradres € 15,00 per pallet. Afwijkende maten en of tijden in overleg.

Koeriertje.nl ©2018 Alle rechten voorbehouden

J.Ottenheijm Webdesign