Koerier Weert

Zoekt u een koerier Weert voor het bezorgen van uw spullen op een veilige en vertrouwde manier, bekijk dan hieronder even de regionale tarieven. Regionaal is bij ons binnen een straal van 50 km rond Helmond. Buiten deze grenzen gelden andere prijzen. U kunt hiervoor informatie inwinnen door contact met ons op te nemen. Koeriertje.nl vervoert het wel.

Pakketten tot en met 30 kg, € 15,00 per adres tot een maximaal aantal van 5 stuks. Pakketten boven 30 kg en pallets, € 25,00 per stuk tot een maximum van 15 stuks. Retourpakketten vanaf het leveradres € 10,00 tot een maximum van 5 stuks. Retour pallets vanaf het leveradres € 15,00 per pallet. Afwijkende maten en of tijden in overleg met koerier Veghel.

Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op.

koerier weert

Awesome Image

Koeriertje.nl vervoert het wel

Kleine pakketten, grote pakketten, een pallet of meerdere pallets, Koerier Weert pakt ieder karwei aan en zorgt dat alles voor een gunstige prijs wordt bezorgd bij uw klanten. Ook eventuele terug vrachten kunnen door ons vanaf het afleveradres tegen een gunstige prijs worden vervoerd. Zie boven voor de retourprijs pakket en pallet. Heeft u vragen over bepaalde goederen en of het wel vervoerd kan worden, bel ons dan en koerier Weert maakt een nette prijsopgave voor u.

Vliegensvlug

Besteld u ’s morgens vóór 10.00 uur dan kunt u ervan uit gaan dat wij nog dezelfde dag voor u aan het rijden gaan om de spullen nog dezelfde dag te kunnen leveren. Vanaf € 15,00 bezorgen wij reeds regionaal. Bel voor andere regio’s naar ons kantoor om meer informatie inzake kosten en manier van transporteren. Er zijn verschillende soorten auto’s voor iedere manier van vervoer. Of het nu groot of klein is, koerier Weert regelt het voor u. Wij zijn al 25 jaar on the road voor onze klanten, zowel voor bedrijven als particulieren. Ons wagenpark wordt goed onderhouden om uw spullen snel en vakkundig op hun plek te krijgen. Ons team van chauffeurs is zeer vakkundig en uw spullen zijn bij hen in vertrouwde handen.

Koeriertje.nl ©2018 Alle rechten voorbehouden

J.Ottenheijm Webdesign