Koerier Venlo

Vliegensvlugge en correcte levering van uw kostbare goederen staat bij Koerier Venlo in een hoog vaandel. Wij brengen uw bestelling rechtstreeks naar de klant, zodat deze niet te lang hoeft te wachten. Wanneer u vóór 10.00 uur ’s morgens de opdracht bij ons plaatst, brengen wij hem nog dezelfde dag weg. Heeft het niet zoveel haast, dan is het mogelijk om de goederen mee te geven met de bestelauto die een vaste route rijdt en zo voor een goedkoper tarief te gaan. Kostenbesparend dus. Helemaal afhankelijk van hoe u het graag wil. Wij passen ons aan uw wensen aan. Dit is ons persoonlijk tintje en onze persoonlijke service naar u toe.

Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op.

koerier venlo

Awesome Image

Nationale zendingen

Koeriertje.nl levert in principe regionaal voor het voordeligste tarief, maar natuurlijk gaan wij de grenzen over van de straal van 50 km rondom Helmond indien u dat wenst. Bel vrijblijvend voor meer informatie en manieren van transporteren, zodat wij voor u kunnen bepalen wat de beste manier is om uw goederen te vervoeren en te verpakken. Koerier Venlo kan u bijstaan in het transporteren van alles wat u maar wil.

Koeriertje.nl voor een prima service

Pakketten tot en met 30 kg, € 15,00 per adres tot een maximaal aantal van 5 stuks.
Pakketten boven 30 kg en pallets, € 25,00 per stuk tot een maximum van 15 stuks. Retourpakketten vanaf het leveradres € 10,00 tot een maximum van 5 stuks. Retour pallets vanaf het leveradres € 15,00 per pallet. Afwijkende maten en of tijden in overleg.
Wist u dat koerier Venlo niet alleen rijdt voor bedrijven maar ook voor particulieren? Altijd handig als uw eigen auto te klein is. U kunt bij ons regionaal al een zending versturen vanaf € 15,00. In veel gevallen kunt u er waarschijnlijk zelf niet eens voor rijden. Bel ons voor een goed advies en een prijsopgave. Wij overleggen met u wat de meest gunstige oplossing is voor uw zending.

Koeriertje.nl ©2018 Alle rechten voorbehouden

J.Ottenheijm Webdesign