Koerier Deurne

Particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij koerier Deurne terecht om snel en vakkundig hun goederen te laten transporteren. Wij beschikken over meerdere soorten en maten auto’s voor iedere klus die u ons toevertrouwd. Wij zijn al 25 jaar lang een vertrouwde en efficiënte partner als het gaat om het vervoeren van uw kostbare goederen. Bel vrijblijvend voor een prijsopgave met een goed advies over het hoe en wanneer transporteren en met welk transportmiddel. Hieronder volgen een aantal van onze regionale prijzen.
Pakketten tot en met 30 kg, € 15,00 per adres tot een maximaal aantal van 5 stuks.
Pakketten boven 30 kg en pallets, € 25,00 per stuk tot een maximum van 15 stuks. Retourpakketten vanaf het leveradres € 10,00 tot een maximum van 5 stuks. Retour pallets vanaf het leveradres € 15,00 per pallet. Afwijkende maten en of tijden in overleg met koerier Veghel.

Koeriertje_logo_mannetje_op_doos_grijs

Awesome Image

Wagenpark

Wij beschikken over o.a. bakwagens, luxe stationwagens, caddy’s, bestelbussen, een BE-trekker voor lengtes tot 8,5 meter en vier auto’s voor grotere zendingen.

Voor iedere transportklus heeft Koerier Deurne de juiste wagen. Wij zijn de juiste partner als het gaat om het transporteren van allerlei soorten en maten goederen. Ons team is bekend met een juiste aanpak en gaat met de grootste zorg met uw spullen om.

KOERIERTJE.NL SUPER SNEL

Ga niet zelf aan de gang met transport als u niet over de juiste auto beschikt. Voor onze tarieven kunt u vaak zelf niet rijden en de kans op beschadigingen is ook erg groot. Laat het over aan koerier Deurne zodat u er later geen spijt van krijgt. Koerier Deurne rijdt zowel regionaal als nationaal voor u. Besteld u ’s morgens vóór 10.00 uur dan kunt u ervan op aan dat wij de spullen nog dezelfde dag bezorgen. Onder regionaal verstaan wij een afstand binnen een straal van 50 km rondom Helmond. Vanaf € 15,00 bezorgen wij reeds regionaal.

Koeriertje.nl ©2018 Alle rechten voorbehouden

J.Ottenheijm Webdesign